1 Nisan 2015 Çarşamba

THE BALM Mary Lou Manizer Aydınlatıcı


      Bugüüüün size kozmetikte ambalajlarını belki de en çok sevdiğim The Balm markasının aydınlatıcısını anlatacağım. Bilmeyeni duymayanı kaldı mı bilmem ama her gün kullandıgım bu ürünü anlatmassam kendime ayıp ederdim :)

     Gratiste balm standında bakınana kadar aydınlatıcı almaya hiç niyetim yoktu açıkçası. Pin-up kızını ne güzel ambalaj yapmışlar diye elime aldım sonra ambalajına ne kadar kaliteli dedim derkeen bir parmak attım tester ürüne. Aman Allahım dedim bu ne!! insanlar bunu nasıl yüzüne sürüyor diye hayret ettim hani bildiginiz korkuttu parmagımda ki görüntü. Yanımdaki cildi ışıltıyla parlayan gratis çalışanına ''Sizin gibi saglıklı cilde sahip olmak çok önemli bakın ne kadar sim sürmek zorunda bırakılıyor'' dedigimdeeee ''Benim yüzüm gayet cansız sadece bb krem üstüne bunu sürdüm'' demesin mi! İnanmadım tabi satış stratejisi sandım  ama yaklaşıp dikkat edince bir de baktım ki dogru. Işıl ışıl sim var suratında. Tabi benim parmak attıgım yogunlukta degil :) kararında kullanım çok önemli! İndirimde de olunca alıyım dedim aklımda kalmasın. Eve geldigim de hafif hafif uyguladım ve yanagımı ışıga dogru çevirdim (çünkü düz bakınca hiç uygulama olmamış gibi geliyor, bu şaşırtma sizi fazla kullanmaya teşvik edebilir). Benim de cildim saglıkla parlıyodu artık :) Hani ekranda sıkça gördüğümüz ışıl ışıl yüzler gibi. İşte o günden beri vazgeçilmezlerimden biri oldu mary lou. Her gören bayılıp koşarak gratise gidiyor ya da indirimi bekliyor ama en sonunda alıyor!!


             (Simlerin belli olacagı şekilde filtre uyguladım, rengi daha açık merak etmeyin :)
   8,5 gr olan bu ürün bir hayli bereketli, o yüzden verdigimiz parayı her yönden karşılıyor. Bir de kardeşi var tabi Cindy-Lou Manizer. Kendisi daha bronz. Alıp almamakta kararsızım çünkü ışıltılı allık hissi veriyor bana. O ihtiyacımı da Bourjois markasıyla kapatıyorum ilerde bahsedecegim, lütfen takipte kalın, unutmayın öneri ve eleştirileriniz benim için çok önemli, blogu açma nedenim de bu.. Sevgiyle kalın efenim ! ^^

2 yorum:

  1. hergün makyajımdan eksik etmediğim özellikle kaşaltına uyguladığım muhteşem bir ürün takipteyim banada beklerim canım sevgilerle..

    YanıtlaSil